maanantai 27. tammikuuta 2014

ZzzzZzzz

Saran kissa Bobi tiivistää tässä kuvassa miun tän hetken olotilan

Jep. Ihan jäätävä jumitus, nenä meinaa mennä tukkoon ja on niin peruslaiska olo ettei mikään järkeä. Viimeinen etäviikko starttasi nyt ja takana onkin jo vaikka minkälaista actionia viime viikon osalta. 

Maanantaina käytiin taas porukalla pelailemassa hallilla. Tuloksena oli se, että mie potkin palloa mihin sattui ja lopuksi ohjasin kädelläni koripallon päin Emmin nenää. Hitto mie oon hyvä noissa palloilulajeissa :D

Tiistaina oli taas kerho ja kyllä vaan olen vieläkin sitä mieltä, että miun kerholaiset ovat huippuporukkaa. Huomenna mie saankin kerhoon mukaan kerhonohjaajakokelaan. Saa nähä ujosteleeko nuo miun tytöt tätä harjoittelijaa mut tuskinpa. 

Keskiviikon vietin muistaakseni kauheassa migreenissä. Muistanutkaan millo miulla viimeeks on ollu noin kauhea olo migreenin takia. Oli nimittäin tarkoitus lähteä pelaileen Wiitä Tiian kanssa, mutta siinä oli tarpeeksi urheilua kun makasin sohvalla puolikoomassa.

Torstai oli kyllä sitten niin huippupäivä <3 Menin Saralle (ja Bobille) kyläileen. Katseltiin Superhero Movie leffa, syötiin herkkusia ja loppuilta juoruttiin kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Ah, oikea laadullinen tyttöjenilta kera Bobin ^_^ Iso kiitos vielä Saralle, ehdottomasti joku kerta uusiks! 

Että näin :D

Lauritsalan kirkko se jaksaa aina hämmentää

Perjantaina lähdin päiväksi SL2 viikonloppuriparille. Mahtavaa porukkaa ei voi muuta sanoa! Pienen lämmittelyn jälkeen porukka oli ihan sulaa vahaa ja ryhmäytyivät upeasti. En millään malta odottaa kesän leiriä! Miunkin eka yövahti-vuoro meni ihan hyvin mitä nyt mein nuorisotyönohjaaja oli kerran saanut nousta komentamaan poikia kun mie en ollut ilmeisesti havahtunut. Nii miten se meni? Mirkan vieressä saa vaikka pommi räjähtää, ei se mitään kuule.

Lauantaina mentiin Joonaksen kanssa Marjolaan miun iskän 50v juhliin. Ruoka oli todella hyvää ja tunnelma oli rento. Ei voitu ihan yömyöhään olla paikalla, mutta sen verran oltiin että varmasti ei kenellekkään jääny epäselväksi se miun "puhe" iskälle :D Miuta pyydettiin kertomaan jotain kommelluksia mitä muistan ja kerroin sit sen verran mitä muistin. Oli myös ihana nähdä Suvia ja Juhoa juhlissa, kun seuraavan kerran varmaan nähdään vasta miun ja Joonaksen häissä.

Jeps. Nyt kohti viimeistä etäviikkoa ! Enää yksi ryhmätyö tekemättä ja se me tehdään keskiviikkona :)
Työni tulos keskellä yötä :D

Sillä välin kun muut olivat ryhmärasteilla, mie olin luontokuvaaja :D


Ollaan hirveen sivistyneitä Joonaksen kanssa

MIKÄ TULEE JYRKIN JÄLKEEN?! 


Kaunis alkumalja

Nom nom nom

Juu kyllä. Boolikin oli hyvää. Uskokaa pois, mie maistoin ;D

En tiiä mikä tän jutun tarkoitus oli :D

50v kaakku ^_^Ei kommentteja:

Lähetä kommentti