tiistai 14. tammikuuta 2014

Puurtamista

No jopas on ollut hulinaa. Huomasin tuossa juuri, että eka tentti lähestyy hitaasti mutta varmasti. Se on siis perjantaina. Oikeastaan en edes jännitä sitä kauheasti, mutta hyvällä tavalla kyllä.

Viikonloppu oli semimahtava! Vietettiin Joonaksen kanssa pitkästä aikaa oikein kunnon parisuhdeilta viinin ja videopelien kera <3 Lauantaina oli hieman heikko happi, mutta parhaat tsempparit Tiia ja Emmi sai miut lähtemään reippaalle kävelylenkille illalla - Siitä iso kiitos heille <3 Sunnuntai olikin sitten laiskempi päivä, mutta lihaskuntoa jaksoin silti tehdä.


Pelattiin Tekken Tag Tournament-peliä (Oltiin tuo punainen joukkue)
Muuten tää viikko onkin nyt alkanut pelkästään sillä, että miun koko kroppa on kipeenä vuorotellen joka paikasta. Sunnuntaina liukastuin ja satutin jalkani, eilen satutin selkäni lentopalloa pelatessa ja tänään on koskenut vuoron perään mahaan ja alaselkään. Jes jes!

Tänään pidin myös ensimmäisen näytelmäkerhon 2-5 luokkalaisille. Kymmenen reipasta tyttöä saapui paikalle ja miulla on sellainen tunne, että hyvä kerho me saadaan aikaiseksi :) Tänään en ollut koulussakaan tän selän takia, mutta huomenna takaisin kun selkä on venyttelyn ja hieronnan avulla parempi.

Huomenna kahdeksan tunnin luento. Graaaah, että mie vihaan luentoja :D Odotan innolla sitä tenttiä, koska se päättää yhden osion tuosta kurssista ja jos vaikka pikkuhiljaa päästäisiin jotain oikeasti jopa tekemäänkin.
Marskistakin sai pitkästä aikaa kivoja kuvia :)

Oli tylsää ja olin innoissani lumesta ja jäästä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti