keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Valokuvaus

Tää kuva alleviivaa sen mitä mieltä mie oon. Mie otan itse kuvia omalla Samsung Galaxy S2:sella, se on kaikki mitä mie tarviin. Valokuvaus on miulle jotain mitä ei saa pelkästään huippuluokan kameralla. Olen toki itsekkin haaveillut, että joskus olisi kiva saada hieno järjestelmäkamera mut niillä kun ei kohta enää tee mitään kun kännykän kamerat kehittyvät hurjaa vauhtia. 

Mie aloitin valokuvaamisen aktiivisessa mielessä vuonna 2010. Huomasin, että miulla oli känny kourassa aina minne menin ja aina otin kuvia. Halusin sitten vähän kehittää itseäni siinä ja yhtäkkiä huomasinkin, että oon se outo tyyppi jossain ojassa kykkimässä kun siellä oli jotain kuvaamisen aihetta. Eniten tykkään kuvata sellaisia asioita, jotka eivät ole kovin normaaleita kuvauskohteita mut useasti tulee silti kuvattua maisemia ihan vaan jo sen takia et jos on miusta ollut kaunis maisema niin haluan näyttää sen Joonakselle ja miun ystäville.

Omasta naamasta tulee otettua usein kuvia ja se liittyykin miun projektiin oppia hyväksymään itseni sellaisena kuin olen pikku vikoineen kaikkineen. Miuta on myös kehuttu hyväksi kuvaajaksi, osaan kuulemma löytää parhaat puolet kuvauskohteista. Suuri kohteliaisuus ja sen tuntuu aina mukavalta kuulla. 

Tän postauksen loppuun laitan omasta mielestäni parhaita ottamiani kuvia, katseluiloa :)
Omakuva

Ruoto

Sammonlahden kirkon kellotorni

Kulje valoa kohti

Murloc


Saimaa

Skinnarilan kotaniemestä otettu kuva

En tiedä miksi, mutta tää on miun suosikkikuvia

Repoveden patikointireissulta

Hämäryys

Marski

SL2 rippikoulun viimeinen iltahartaus

Omakuva

Tuossapa nyt muutamia kuvia :)

1 kommentti:

  1. Kivoi kuvii! Yllättävän hyvä kamera on oikeest tos S2sessa, itekki pelkästää sitä käytän ku ei oo muutakaa :D Mut saa sil macrol jopa iha tarkkoi kuvii esim ötököistä :)

    VastaaPoista