tiistai 7. tammikuuta 2014

Kaikesta harmaudesta huolimatta

Eilen käytiin Joonaksen kanssa suunnittelemassa vähän tätä kuntoiluohjelmaa. Hyvältä vaikuttaa, kun ihan kevyesti lähdetään liikenteeseen. Lisäksi tänään sain kuulla, että meillä sittenkin on vapaassa käytössä mein amiskan kuntosali. Siis niin loistavaa! Eikä tässä vielä kaikki: Mein seurakunnan nuorilla on ollut mahdollisuus tunnin verran harrastaa vapaamuotoista liikuntaa mein liikunhallissa maanantaisin niin se jatkuu vielä keväällä!

Tällä hetkellä liikuntakalenteri näyttäisi jotakuinkin tältä: Maanantaina vapaamuotoista liikuntaa tunnin verran liikuntahallilla (sähly,lentopallo yms), tiistaina lihaskuntoa ja hyötyliikuntaa, keskiviikkona ja torstaina lihaskuntoa mutta muuten on sitten höntsäilyä, perjantaina ulkoilua, lauantaina lihaskuntoa + ulkoilua ja sunnuntaisin (ei välttämättä aina) niin jotain mukavaa liikuntaa porukalla :)

Tosiaan syön tällä hetkellä 4-5 kertaa päivässä. Aamupala klo 07:00, lounas klo 12-13 välisellä ajalla riippuen syönkö koulussa vai kotona, päivällinen klo 17-18 välisenä aikana ja iltapala sitten 20-21 välisenä aikana. Aamupala on vähän sitä mikä maistuu, yleensä ruisleipää jonka päällä juustoa ja leikkelettä. Lounaalla yleensä ruokaisaa salaattia esim, raejuustoa ja tonnikalaa. Päivällisellä on yleensä nuudelikeittoa tai jotain muuta keittoa. Iltapala voi olla taas sitä mikä maistuu, mut yleensä tässä residenssissä se on leipää.

Joulun jälkeen aloitettiin pitämään kiinni näistä ruokailuista ja voin sanoa, etten ole katunut päivääkään valintaani. Olo on kevyt, mutta samalla ei tee ollenkaan mieli napostella. Herkkupäivä meillä on kerran viikossa ja se on sitten vapaavalintaisesti joko perjantai, lauantai tai sunnuntai. Se menee sillä periaatteella, että molemmat valitsee kaupasta jonkun yhden herkun itselleen. Viimeksi lauantaina Joonas valitsi kismetin ja twixin, mie valitsin pienen pussin pistaasipähkinöitä ja sitruuna jääteetä :)

Siinä vähän päivitystä tuosta kuntoilusta. Koulu on lähtenyt hyvin käytiin ja luokkatoverit vaikuttavat niin mukavilta, että en ihmettele et kohta ollaan koko porukka jossain iltaa istumassa ;>Tämän Joonaksen muokkaaman suloisen kuvan kautta kaikille oikein ihanaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti