tiistai 7. lokakuuta 2014

Itsensä hyväksymisen vaikeus

Näin sen pitäisi mennä


Eli kirjoittelen taas asiasta, joka on miuta itseäni todella lähellä. Eli itsensä hyväksyminen sellaisena kuin mie oon. Tänään törmäsin sellaiseen "ota kuva itsestäsi juuri sellaisena kuin olet" facebook-juttuun ja siin on idea näyttää "kaikille" millainen on oikeasti. Ei siis meikkikuvia tai muutenkaan sellaisia kuvia joissa näkyy vain ne parhaat puolet itsestään.
Miun peilistä näkyi tänään tällainen otus
Siiitä sain sitten idean, että otanpa blogiin kuvia niistä osista itseäni joihin olen tyytyväinen ja yhden kuvan (tärkeää, että niitä on vain yksi!) mihin en ole tyytyväinen. Blogi on kuitenkin paaaaaaaljon julkisempi kuin facebook, jossa voi rajata et kuka siun päivityksiä näkee. No tässä niitä olisi.

Miun jalka on kokoa 37,5 ja se on miusta ihanteellinen koko naisen jalaksi. En tiedä miksi mut aina kun näen kenkiä, jotka ovat kokoa 42 tai jotain niin on hirmu isot miun mielestä :D Mut kivat nekin on!

Kädet <3 Oon aina tykännyt miun pienistä käsistä ja on hassua, kun kaikki sanoo siitä ^_^

Okei tää kuva on hassu. mut mie tykkään miun kaulasta :) Se on tommonen omalla tavallaan siro :)

Silmät. Monet on sanoneet et miun silmät ovat kauniit ja oon kyllä samaa mieltä :)

Sitten se kuva, joka on monien mielestä varmaan itsestäänselvyys :D Eli miun tissit. Mie tykkään omistani, tykätkää muutkin naiset omistanne <3

Nonih ja sitten se mistä en tykkää. Eli miun käsivarret. Tässä ne ei nyt näytä niin löllöiltä mut niitä mie jotenkin häpeän. Ehkä tässä onkin miun suurin homma et miten mie opin elämään näiden kaa :)

Tämmöinen päivitys. Nauttikaa syksystä ihanaiset ihmiset. Mie meen huomenna vääntää matikkaa koululle ja jos nyt saisin sit jossain vaiheessa sen matikan kokeen ja lääkelaskukokeen läpi. Ps. Ensi viikolla hope so lähdetään Joonaksen kanssa Britteihin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti