maanantai 22. syyskuuta 2014

Ei se ihan unohtunut

Häissä otettiin paljon kuvia ja tää hämmensi miuta :D
Pitkästä aikaa taas kirjoittelen blogiin. On ollut koko kesä yhtä hässäkkää ja ne häätkin oli nyt tuossa 13.9 :)
Täällä nyt siis kirjoittelee rouva Jurvanen eikä enää neiti Salo :)

En oikeastaan nyt tiedä, että mistä kaikesta tässä nyt kirjoittelisin, mutta jos nyt aloitan vaikka siitä mitä tässä on tapahtunut niinku tiivistetysti.

Olen monta vuotta lukenut silloin tällöin blogeja, jotka käsittelevät elämäntapamuutoksia ja ihmeellisiä laihdutustarinoita. Siinä on sitten tullut mietittyä, että miksi miusta ei oo tuohon? Miksi mie en pysty pudottamaan painoani ja olemaan liikunnallinen ja terveyden perikuva? Sitten mie vaan tajusin yhtenä iltana, että nyt saa riittää tämä itseni morkkaaminen. Olen tehnyt sitä enemmän tai vähemmän vuodesta 2004 alkaen eli noin kymmenen vuotta.

Tiedostan, että miulla on pahoja ongelmia itsetuntoni kanssa ja vieläkin on vaikeaa katsoa itseäni peiliin ja nähdä sieltä kaunis nuori nainen. Sitten eräänä iltana, kun katsoin vanhoja kuvia itsestäni kun olin hoikempi tajusin etten ollut silloin yhtään onnellisempi kuin nyt. Itseasiassa vihasin ulkonäköäni silloin todella paljon vaikka en todellakaan mikään luuviulu ollut.

Sitten tajusin myös, että olen ottanut itsestäni todella paljon vain kasvokuvia. Onkohan sekin ollut jonkinlaista oman ulkonäön pakoilua? Olen aina nimittäin tykännyt kuitenkin kasvoistani, mutta kaverini tosiaan sanoi et "Siulla on tosi paljon kasvokuvia, mutta miksi ei sellaisia joissa sie näyt kokonaan" Hah. Kyllä muuten nauratti siinä vaiheessa ja sittenhän mie repäsin ja pyysin Joonasta ottamaan miusta kuvan missä näyn kokonaan ja heitän sen sitten Facebookkiin.
Neiti Salo ja peilikuva saunan jälkeen :D

Lauloin häissämme Joonakselle

Joonaksen ottamia kuvia miusta

Yritä tässä nyt poseerata, kun olo on tosi epämukava

Juu ei. En tykkää poseerata :D
Niin nythän on sitten hyvä käydä miettimään, että miksi juuri nyt mie tähän havahduin? En tiiä. Kai sitä vaan tuli sellainen olo, että ei sen kropan nyt just niin täydellinen tarvitse olla. Niin ja siis miehän kuitenkin syön suhtkoht terveellisesti ja liikunkin omasta mielestäni ihan tarpeeksi. Pyöräilen aina kouluun ja kauppareissutkin taittuvat pyörällä. Neljä vuotta sitten poistin ruokavaliostani kokonaan perunan, valkoisen pastan ja riisin. Perunaa syön nykyään enää vain silloin, kun satunnaisesti teen ihan itse lohkoperunoita.


Mut joo. Tämmöinen hassu päivitys tällä kertaa. Peace and love <3 Nauttikaa syksystä <3

Lopuksi vielä vartalokuva Heinäkuulta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti