keskiviikko 22. lokakuuta 2014

GB part two

<3
Wells, Wells, Wells. Ihana paikka. Rakastuttiin molemmat tuohon seitsemän kertaa Lappeenrantaa pienempään paikkaan, joka on kaupunki vain sen takia et siellä sattuu olemaan yksi Iso-Britannian suurimpia ja vanhimpia katedraaleja eli Cathedral Church of St. Andrew. Tässä vielä Wikipedia artikkeli kyseisestä katedraalista Wells Cathedral .Sen lisäksi, että kaupunki oli ihana niin mein emäntä tuolla Ashford Bed & Breakfastissa oli niin "lovely" kuin olla voi. Ekana iltana hän jopa pesi meidän pyykkiä samalla kun pesi oman tyttärensä pyykit.

Ensimmäisenä iltana (perjantai) haettiin vaan paikallisesta marketista pullo punkkua ja ruokaa, koska mie olin niin väsynyt ja huonovointinen. Seuraavana päivänä (lauantai) joka oli se ensimmäinen kokonainen päivä tässä ihanassa kaupungissa me käytettiin siihen, että kierreltiin Hot Fuzz- elokuvan kuvauspaikkoja ja käytiinpä myös katsomassa Bishop's Palacen puistoalueet. Sunnuntaina käveltiin Wookey Hole nimiseen paikkaan ja pääsimme tutustumaan upeaan luolaan. Wookey Hole Caves, tässä taas linkkiä mistä saa lisää tietoa.

Lopuksi mie laitan nyt vaan kuvia :)
Maailman ihanin peti <3

Yleisnäkymää mein pikkukodista

Markettimuonaa!

Valmiina kaupungille!

Wellsin kirkko oli myös melkoisen upea

Upeita yksityiskohtia
Niin et tää tosiaan oli vain kirkko :D
Ja siinä Wellsin katedraali <3

Sipi radalla :3
Local pub!

Hot Fuzz <3 
Katedraalin yksityiskohtia <3
Tämäkin kohta katedraalista <3
Jos nyt sitten vielä tämä loppuun. Eli King's Crossin asema <3
<3<3<3
^_^

Sipi ja pojat 

Noin. Oli niin upea reissu, että lähtisin Wellsiin koska vain uudestaan. Lontoosta en niinkään innostunut, ainoastaan siitä King's Crossin asemasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti