keskiviikko 22. lokakuuta 2014

GB part one

Matka kohti Iso-Brittaniaa alkaa


No huh hei olipahan reissu. Oltiin siis viikko Iso-Brittaniassa ja reitti oli seuraava: Lontoo-Cardiff-Bristol-Wincanton-Wells-Lontoo. Reissuun kuului monta pitkää bussireissua, muutama metroseikkailu ja yleistä "eksymistä" rinkat selässä. Mietin pitkään, että miten mie tän blogitekstin koostan ja päädyin päiväkirja tyyliseen ratkaisuun joten brace yourself täältä pesee. Teen päivityksen kahdessa osassa sillä Wells ansaitsee täysin oman päivityksen kunhan oon kasannut ajatukseni :)

14.10.2014 (Helsinki-Lontoo)

Lähdettiin Lappeenrannasta kahden ystävämme Emmin ja Sinin kyyditsemänä yöllä noin klo 02:45 kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa.
Ihanat <3

Joonas valmiina reissuun!

Totorot mukana <3

Totorot ja mie <3 
Lento meni aikalailla maisemia tiiraillen ja selfieitä ottaen, kun Joonas otti lennon aikana nokoset. Saapuminen Gatwickin lentokentälle oli jotain shokin ja yleisen sekaannuksen välimaastoa, kun molempia väsytti ja englannin puhuminen ei oikein meinannut sujua :D Matkaan kuitenkin päästiin edullisesti ja iso kiitos sille ihanalle virkailijalle, joka neuvoi meitä :) Ensimmäinen majapaikkahan oli London Backpackers ja nukuttiin siis noin kymmenen muun reissaajan kanssa samassa "dormissa"
Miun nukkumapaikka oli tuo ylempi ja Joonaksen alempi

Sängyt olivat tällaisia kolme kerroksisia kerrossänkyjä :D
Ensimmäisenä päivänä seikkailtiin metrolla ja käytiin juomassa paikallisessa pubissa oluet. Mentiin melko aikaiseen nukkumaan, koska molempia väsytti todella paljon.
Paikallinen Guinness oli herkkua ja halpaa :3

Käytiin mm. Brent Crossin kauppakeskuksessa :)

Nämä vanhat katukyltit oli ihania <3 

Joonaskin sai vihdoinkin kahvia vaikka sanoi et se olikin enemmän lattea kuin kahvia mut kelpasi silti ;)
15.10.2014 (Lontoo-Cardiff)

Lontoossa käytiin aikalailla vain syömässä ennen kuin pitkä (melkein neljä tuntia) kestävä bussimatka kohti Cardiffia alkoi. Matka oli todella edullinen (yhteensä 12£) Megabussilla. 
En toivu koskaan tuosta juuston määrästä miun pulled pork-hot dogin päällä :D

Joonas otti ihan vaan Brittiläisen aamiaisen :P

Nömadin henkilökunta oli aivan mahtava ja sijainti hyvä. Harmi vain, että paikassa oli todella paha homeongelma ja mie sain hirmuiset allergiaoireet eli nenä meni tukkoon, kurkku oli kipeä ja muutenkin inhottava olo :(

Paikallinen pubi (Rummer tavern) oli aivan ihana <3


16.10 (Cardiff-Bristol)

Cardifsissa mein oli alunperin tarkoitus käyttää tämä päivä siihen, että oltaisiin käyty Doctor Who Experiensissä, mutta se olikin uudistusten takia kiinni. Kierreltiinkin sen vuoksi Cardiffia sen mitä jaksettiin ottaen huomioon sen, että miulla todellakin oli hirmuisen huono olo Nömadin homeen takia. Bristoliin saavuttiin iltapäivällä ja sielläkin odotti ihan kauhea majapaikka :D Yövyttiin The Full Moon Backpackersissa, jossa oli pahempi homeongelma kuin Nömadissa. Kosteusvauriot näkyivät selkeästi ja mein "ihana privaattihuone" sijaitsi baarin terassin vieressä. Eli toisin sanoen, jos me ei oltais pidetty verhoja kiinni niin terassilla oleva nuoriso olisi voinut tuijottaa suoraan ikkunasta sisään. Noh onpahan sekin koettu :D Bristolin hoodit sen sijaan oli hienot !!
Cool m8!

Yo Brother!

Näitä taideteoksia oli kaikkialla

No ok. Jätehuolto ei ehkä toiminut :DD

Nonih. Wellsin päivitys sitten erikseen :) Jos vaikka lähtis kohta nukkumaan !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti