maanantai 10. marraskuuta 2014

Rakasta itseäsi

Lisää kuvateksti
Tänään Joonas sattui ottamaan miusta kuvan, jossa miulla on uusi paita päällä. En yleensä tykkää ollenkaan kuvista joita miusta otetaan, jos en ole laittanut hiuksia, meikannut tai muutenkin moneen kertaan tarkistanut ettei kuvassa näy mitään mikä on miusta rumaa.

Tänään kuitenkin tapahtui jotain miun päässä, kun katsoin kuvaa jonka Joonas miusta otti. Olin juuri tullut kaupasta ja kävellyt siis aika reippaalla tahdilla. Selkä oli hiestä märkä, tukka sekaisin ja naama punoitti. Joonas otti kuvan vain siksi, että itse näkisin miltä paita näyttää miun päällä. Ensin itsekkin katsoin et "No jopas on taas läski nainen siinä kaikkine makkaroineen ja läskeine käsivarsineen"mutta sitten kun hetken päästä katsoin sitä uudestaan totesin et "No hitto. Tuohan on ihan kiva kuva ja en mie kai niin kauhealta näytä"

Sitten klikkas varmaan uudestaan päässä, koska laitoin kuvan faceen. Joonaskaan ei ollut uskoa silmiään, kun näki et laitoin sen sinne. Hää kyllä totes olevansa ylpeä miusta, koska hänkin vaan haluaa et mie oikeasti tajuan olevani kaunis juuri sellaisena kuin olen.

Monien mielestä varmaan olen ylipainoinen ja miun pitäisi laihduttaa ainakin 30 kiloa. Oon mie kai itsekkin sitä mieltä vielä monta vuotta, mutta mie kyllä haluaisin rakastaa vartaloani juuri tällaisena. Mie en elä kovinkaan epäterveellisesti ja jaksan kuitenkin kävellä kauppaan ja muuallekin ilman et miun pitää aina olla kyselemässä, että veisikö joku miut sinne minne pitää nyt päästäkään.

Hurjana ajatuksena myös tänään satuin katselemaan xl-mallien sivustoja. Miun kasvoja kun on kuitenkin kehuttu ja voisin luulla, että siinä olisi yksi tapa miun tajuta olevani kaunis. Ihailen xl-malleja, koska he näyttävät muille että isokin voi olla kaunista. Miuta ahdistaa katsoa hoikkia ylimeikattuja naisia, koska itselleni tulee aina ajatus siitä että miunkin pitäisi olla sellainen.

Noh jääköön nämä ajatukset muhimaan ja jos joku valokuvaaja innostuu niin saa heittää toki yhteistyöideoita :)) Lopuksi vielä se miun kuva minkä laitoin tänään faceen sekä yksi xl-mallikuva joka on miusta todella kaunis :)

Semmoinen :)

Kauniita naisia :) <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti