maanantai 7. marraskuuta 2016

To see the light that shines from a true, true friend

Ihana viikonloppu takana. Olin ystävieni Emmin, Tiian ja Siskon kanssa Heinävaarassa mökillä. Idea tähän reissuun tuli, kun mietittiin yksi ilta Emmin kanssa et ois kiva tehdä pitkästä aikaa porukalla jotain. Mietittiin vaikka mitä vaihtoehtoja ja sitten jostain pompahti mieleen, että mökille ois kyllä kiva mennä. Yksi asia johti toiseen ja toinen siihen, että kysyttiin onko Tiia ja Sisko mukana ja hyöhän olivat. Mökki sijaitsi sopivan kaukana kaikesta, mutta kätevän ajomatkan päässä pienestä K-marketista, josta haettiin lauantaille ruokatarvikkeet. 

Tää viikonloppu sai miut muistamaan miten ihania ihmisiä miun elämässä on. Omalla tavallaan myö kaikki neljä ollaan niin erilaisia, mutta jotenkin me vaan viihdytään toistemme seurassa tosi hyvin. Ymmärretään, että jokaisella on välillä hetki kun pitää vaan "sammuttaa itsensä" ja vaikka sitten kirjoittaa NaNoWriMo-tarinaansa eteenpäin tai lähteä ulkoilemaan. Mie pidin kirjoittamisesta tauon viikonloppuna ja keskityin nautiskelemaan siitä, että sain olla luonnonrauhassa ja ulkoilla.

Miulla on viime aikoina ollut todella vaikeaa. On ollut vaikeaa nousta sängystä, ei ole ollut mielenkiintoa oikein mihinkään ja ruokahalukin ihan kadonnut. Tämä viikonloppu pelasti paljon ja toivon, että näiltä ihanilta ystäviltäni saamalla energialla jaksan taas ottaa muutaman askeleen eteenpäin. Kotona odottaa aina tietenkin arki ja arjen yksinäisyys, kun Joonas on koulussa mutta mie yritän parhaani.

Joten kyllä niitä kuviakin sitten tuli otettua.
Heinävaarassa on tällaisia puuveistoksia melkein kaikkialla <3 

Aamupala nom nom <3

A true, true friend helps a friend in need
A friend will be there to help them see
A true, true friend helps a friend in need
To see the light! (To see the light!)
That shines! (That shines!)
From a true, true friend

Aukaisin kuohuviinipullon ja korkkihan osui näpsäkästi suoraan palkkiin :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti