maanantai 10. lokakuuta 2016

End of an era

Hymyillen kohti uusia haasteitaEli niinhän se nyt siis on, että mie oon virallisesti lähihoitaja. Ensimmäisen kerranhan mie halusin lähteä opiskeleen lähihoitajaksi jo silloin, kun lopetin peruskoulun mutta ei nytkään ollut liian myöhäistä. Matka on ollut pitkä ja siihen on kuulunut monenlaista mutkaa, surua, iloa ja muita elämänmuutoksia. Aloitin opintoni Salona, mutta päätin opintoni Jurvasena.

Miulla oli lauantaina pienet juhlat ja paikalla oli tärkeitä ihmisiä. Juhlat oli miun näköiset eli hyvin rennot eikä tarvetta baareilullekaan sitten ollut, kun porukka viihtyi hyvin tässä meillä.
Nom <3

Näin upean valmistujaiskakun miulle teki Katastrofigastronomi eli Annika Ikonen <3 

Samana päivänä tuli jo 7 vuotta täyteen tän maailman ihanimman miehen kanssa <3 
Sain myös muutamia lahjoja, vaikka mitään en ollut pyytänyt. Kaiken kaikkiaan oli upea ilta. Oon myös elokuusta alkaen tehnyt hommia fyysisen hyvinvoinnin eteen ja nyt uskon, että kun tää henkinen vointi on parempi niin jaksa keskittyä huoltamaan itseäni myös fyysisesti. Pienin pikkuruisin askelin etenen, mutta kyllä tää tästä.
Ostin kirppikseltä ihanan paidan <3 
Aamut alkaa nykyään sauvakävelylenkillä.


Sain tuon alhaalla vasemmalla olevan merkin lahjaksi. Sen lisäksi myös sain kaksi kerää ihanaa villalankaa <3 Kuvassa on myös kaikki muut miun merkit, jotka pitäisi ommella takkiin kiinni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti