perjantai 5. kesäkuuta 2015

Vähän kaikkea ja jotain muutakin

Emmi <3

Okei eli tää päivitys tulee olemaan vähän kaikkea. Koulussa on mennyt melko hyvin ja oon jaksanut herätä aamuisin. Uusi luokkaryhmäni tuntuu mukavalta ja kaikkien kanssa tulee oikein mainiosti toimeen. Koulutehtävät on mielenkiintoisia, mutta itse odotan eniten sitä kun ei enää käydä vaan tuota ikääntyneiden kuntouttamista läpi. Itseäni kun kiinnostaa eniten nuorten kuntouttaminen ja erityisesti mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kuntouttaminen.

Kesätöitä ei oo tullut paitsi nyt alettiin Joonaksen kanssa jakamaan lehtiä, kun miulla ei oo mitään tuloja Heinäkuussa niin pakko saada jostain edes vuokra-rahat sekä laskuihin menevät rahat kasaan. Eihän tässä hommassa mikään tonnin kuukausipalkka ole, mutta toivottavasti sen verran saisi et saa tosiaan pakolliset menoerät maksettua.

Yksi parhaimmista ystävistäni tulee takaisin Suomeen sunnuntaina ja myö nähdään sitten ensi viikolla Joonaksen synttäreillä. Miulla on ollut ihan mieletön ikävä Emmiä. Hän on miun ystävistä ehkä eniten samanlainen kuin mie. Meillä vaan klikkas yhteen jo silloin ekan kerran kun nähtiin. Emmi oli myös miun toinen kaaso häissä. Hän on myös nostanut miut monta kertaa ylös paskalammikosta, kun olo on ollut sellainen etten vaan millään jaksa.

Pitäis vielä ensi viikko jaksaa koulussa ja sitten alkaisi kesäloma. Nyt sentään voi sanoa, että loma koska ei niitä töitä sitten oo vissiin tulossa. Noh saapahan sitten ottaa oikein löhöämisen kannalta ja jos vaikka innostuisi ulkoilemaan  muutenkin kuin vaan sillo ku on tuo lehtienjako.

Niin ja otettiinhan me taas Joonaksen kanssa uusia kuvia miusta :) Maisa ihanuus teki päättötyökseen miulle kauluspaidan ja samettimekon ja ne sopii täydellisesti miun korsetin kanssa <3 Kyllä se oman itsensä kauniina pitäminen tästä ehkä lähtee ottamaan tuulta siipien alle.

Nauttikaa elämästä immeiset !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti