keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Miksi ihminen tekee tyhmiä asioita

Kaikki nuo käyty läpi ja mitä on saatu aikaiseksi?

Eli taas olen siinä tilanteessa, että oon ollut viikon ilman tupakkaa. 2012 olin 8kk savuttomana, mutta niin sitä vaan repsahdin uudelleen. Nyt mie jo pidemmän aikaa olin sitä mieltä, että "Vitut mie en lopeta tupakoimista. Saa ihmisellä olla paheita". Sitten mie kävin miettimään vähän järjen kanssa tätäkin hommaa.

1) Jos sie voit olla ilman tupakkaa niin miksi silti poltat?
2) Oisko joku muu pahe vähän vähemmän vaarallinen terveydelle?
3) Saatko sie siitä tupakoinnista enää samaa "helpotusta" kuin ennen?
4) 7 vuotta. Siis oikeesti 7 vuotta polttanut. Se on loppupeleissä iso osa siun elämästä
5) Onko sen viinin kanssa mukamas oikeasti saatava se rööki?
6) Nälän tunteen voi oikeasti peitota jollain muullakin kuin röökillä. Miten ois esim pari lasii vettä?

Ei hitto täähän osu ja uppos :D nimittäin just 10 päivää takana!
Pahoja vieroitusoireita miulle ei oo tullut. Johtuen varmaan siitä, että olin viime vuonnakin kahdella riparilla ja kummankaan aikana en polttanut yhden ainutta röökiä. Sitä vaan ihmettelee, että miksi oi miksi mie aloin kummankaan riparin jälkeen polttaan uudestaan? Eniten kai tän tupakoimattomuuden on nyt nähnyt tän tupakkayskän kautta. Melkein koko tän ajan vaan yskinyt limaa keuhkoista ulos ja sitten tämmöistä inhottavaa kuivaa yskää.

Jeps!
No tämmöinen päivitys tällä kertaa. Tarvitsen tsemppiä tän asian suhteen ja muutamat kaverit ovatkin jo luvanneet välitavoitepalkintoja :) Iskä lupasi, että kun oon ollut vuoden savuttomana saan 100 euroa, Essi lupasi että kun on 2 kuukautta savuttomuutta takana hää tarjoaa jätskit ja Maisa lupasi että kun on 6 kuukautta savuttomuutta takana hää tarjoaa ruuat ja juomat vapaavalintaisessa ravintolassa hänen kanssaan! :)

Itselleni lupasin, että mikäli pysyn savuttomana ja saan rahoituksen kuntoon niin syksyllä hankin uuden tatskan itselleni :) Lopuksi vielä kuva kaikille, jotka polttaa edes satunnaisesti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti