maanantai 23. helmikuuta 2015

Mirror mirror on the wall

Ne päivät...
Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself" - Rumi (theologian)

Onpahan ollut omituinen kuukausi (okei on sitä vielä tämä viikko jäljelläkin). Ensimmäinen viikko ilman satunnaista poppareilla/pähkinöillä/karkeilla herkuttelua oli hirveä. Päätä särki joka päivä ja buranaa kului enemmän kuin laki salli edes. Oli todella vetämätön ja nuutunut olo ja pari kertaa olin valmis jo luovuttamaan koko touhun. En kuitenkaan luovuttanut ja tässä sitä nyt ollaan! Olo on todella mahtava ja heti jo toisella herkuttomalla viikolla oli paljon helpompaa, kun ei särkenyt päätä eikä muutenkaan ollut väsynyt ja inhottava olo.

Aluksihan me puhuttiin Joonaksen kanssa, että aloitetaan lenkkeily myös Helmikuun alussa, mutta molempien olo oli vissiin niin karmea ettei lenkille lähteminen käynyt edes mielessä vaikka kelitkin oli tosi mahtavat. Viime viikolla sitten kurssi kääntyi ja tiistaina sauvakäveltiin abc:lle (mein kodilta sinne on matkaa noin 3km) ja takaisin. Päätin sitten silloin, että otan vetovastuun lenkkeilystä ja nyt ollaankin sitten sauvakävelty jokapäivä vähintään se 6 kilometriä.

Eilen oli ensimmäinen "mie ala, mie en jaksa" olo, kun oli toista päivää niin kurja keli tuolla ulkona lenkkeilyyn. Täällä Lappeenrannassa on siis satanut räntää melkein koko viime viikon ja tiet on osaltaan sulia ja osaltaan peilikirkasta jäätä. Tänään tuolla on kuitenkin aurinkoinen keli ja kunhan tässä ollaan päiväruoka syöty niin lähdetään käpöttelemään.

Herkuttomuuden tarkoitus ei ollut laihtua vaan omaksua uusi elämäntapa ja tällä hetkellä tuntuu siltä, että se onnistui. Alkoholia on mennyt tän kuukauden aikana tasan tarkkaan sinä päivänä, kun oli kihlapäivä (4 vuotta tuli täyteen :>) ja silloinkin juotiin molemmat vain pari lasia punaviiniä niin ja niille, jotka eivät tienneet niin myös satunnaista tupakointia en ole harrastanut tän kuukauden aikana.

Tämän kuukauden huipennus on ihan selkeästi miitti Helsingissä! Näkee taas ihania ihmisiä ja päästään yhdessä taas kokemaan ja ihmettelemään kaikkea :) Edessä ainakin käynti museossa! WIPIII! Museointoilija on täällä jo ihan täpinöissään. Miitistä varmaan sitten seuraava päivittely. Nyt lopuksi vielä "teinipeili" kuva :D
Piti ottaa kuva saunan pukkarissa, kun siellä on tuommoinen kiva peili :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti