maanantai 1. joulukuuta 2014

Jouluisia muistoja

=^_^=
Aloituskuva varmaan kertookin jo aika paljon. Miulla on siis synttärit tuossa 8.12 ja 25 vuotta tulee jo mittariin. Eihän se toki paljoa ole, mutta sentään neljännesvuosisata. Mie kävin vaan tässä tänään hiljaa itsekseni miettimään, kun kävelin koululta kotiin et mitä mie oon saanut aikaiseksi.

En mie kyllä uskonut, että oisin 25 vuotiaana ilman työpaikkaa. Siis ihan oikeasti. Kyllä mie taisin vielä joskus yläasteen alussa olla täysin varma siitä, että miulla on 25 vuotiaana jonkinsortin työpaikka ainakin. Noh ei oo työpaikkaa ei ja tässä sitä opiskellaan taas ammattia, kun vuonna 2011 en saanut opiskeluja loppuun Imatralla.

On ollut melkoinen vuoristorata tää miunkin elämä. Lapsena sitä oli aina niin onnellinen, kun oli samana kuukautena synttärit sekä jouluaatto sillä mie kuitenkin täytin vuosia aina joulukuun alussa enkä lähellä jouluaattoa niin sain sitten kahdet lahjat joulukuussa.

Joulut "menetti merkityksensä" miulle, kun olin 17 vuotias. Muutin silloin omilleni ja en mie tiiä. En vaan osannut enää riemuita joulusta. Vihasin joululauluja, joulukoristeita, joulukortteja sekä jouluperinteitä. Miuta ahdisti, kun kaikki olivat koko päivän perheidensä kanssa jouluaattona ja joulupäivänä eikä kukaan voinut viettää miun kaa aikaa. Itseasiassa näin taisi olla jopa silloin jo kun mie olin pieni. Mein perhe, kun ei voinut sukulaisten luona vierailla jouluisin kun asuttiin aina niin kaukana muista niin meille tavallaan riitti se kun oltiin yhdessä se jouluaatto. Joulupäivänä sai periaatteessa meillä jo mennä viipottaa miten halusi, mutta ei siitä oikein mitään tullut kun kukaan kaveri ei ikinä ollut kotona tai sitten niiden luokse ei saanut edes mennä kyläilemään.

Löysin joulun uudelleen vuonna 2009. Olin alkanut seurustelemaan Joonaksen kanssa silloin. Hää tykkäsi joulusta (ei nyt mikään jouluintoilija, mutta tykkäsi enemmän kuin mie) ja jotenkin mie siinä mukana sitten pikkuhiljaa opin pitämään joulusta. 2010, 2011 ja 2012 joulut vierailtiin aattona molempien vanhempien kodeissa. Sitten vuoden 2012 joulun jälkeen miun päässä jotenkin naksahti ja ilmoitin Joonakselle, että mie haluan alkaa luomaan mein pikku perheen omia jouluperinteitä.

Niinpä me sitten 2013 vietettiin ensimmäistä kertaa jouluaattoa ihan kahdestaan (No toki Marskikin oli mukana ^_^) ja se oli ihanaa <3 Tehtiin yhdessä jouluruuat, katsottiin telkkarista jouluohjelmia ja avattiin lahjoja. Oli kaikenkaikkiaan niin ihana joulu. Joulupäivänä sitten vierailtiin vanhempien luona.
Meidän jouluateria viime vuodelta :)

Nää oli tapaninpäivän herkkusia :)
Ja joulukuusikin meillä oli!


 Tänä vuonna on aikalailla samat suunnitelmat. Ollaan ihan oman pikkuperheen kanssa täällä :) Ihanaa, kun on vähän satanut lunta ettei oo niin ankeat maisemat tällä hetkellä.

Ei tässä ihmeempiä ollutkaan. Seuraavaksi varmaan päivittelen Tampereen reissusta. Lähdetään Joonaksen kanssa nyt viikonlopuksi kavereita moikkaamaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti