sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Long time no see.... long time no ABC

Hola kaikki!No katsokaa nyt tätä. Joskus tää blogi unohtuu, kun tuntuu ettei oo ollut mitään jännää kirjoitettavaa. Noh nyt tuleekin sitten jälleen kerran paljon juttua kerralla :D

Eli työharjoittelu oli ja meni. Sain K3 joka on mein asteikolla siis kiitettävä. Olin siis eskarissa harjoittelussa ja arvioitsijani oli aikalailla samaa mieltä miun työstä kuin miekin. Opettaja kun kysyi et "Minkä arvosanan antaisit itsellesi?" Niin vastasin jotakuinkin et "No mie oon kahden vaiheilla. Jotkut asiat meni kiitettävän tasolla, mutta sitten oli asioita jotka ei vielä ihan täysin oo hanskassa. Joten kai mie itselleni antaisin kolmosen" :) Opettaja ja työpaikka-arvioitsija olivat täysin samaa mieltä.
Juhlistin työharjoittelun loppua Emmin kanssa <3

Viihteinä toimi iso pullo valkoviiniä ja Soul Calibur 5
Viime viikolla palattiin takaisin kouluun ja aloitettiin HoHu-jakso eli Hoito- ja huolenpitotyö. Se on mein koulutuksen ns. vaikein opintojakso sen vuoksi, että siihen sisältyy anatomia- ja fysiologian ja lääkehoidon koe. Lääkehoidossa ei saa olla yhtään väärin ja se vähän miuta "jännittää", koska oon aina ollut huono matematiikassa. Onneksi Joonas osaa miuta auttaa ja neuvoa tehtävissä.
Matematiikkaa! 
On meillä kyllä ehtinyt jo ekan viikon aikana HoHussa olla kivoja juttujakin! Käytiin tutustumassa Etelä-Karjalan keskussairaalan röntgenosastoon ja sitten meillä oli alkusammutuspäivä :) Mie tykkäsin olla taas sammuttamassa sammutuspeitteellä! Oisin myös halunnut päästä sammuttamaan nestesammuttimella, mutta luokkatoveri ehti ensin. Hitsi sentään! :D
Luokkatoveri ehti ensin! 
No sitten onkin ollut ihan perusmeininkiä. Tämä viikko on ollut etäviikkoa ja maanantaina takaisin koulun penkkiä kuluttamaan :) nyt tulee taas varmaan enemmän päiviteltyä, kun on aikaakin ja luvassa on vaikka mitä kivaa! Ensi viikolla torstaina katsellaan ystäväni Artun kanssa Big Bang Theorya, kun molemmilla on vapaata koulusta perjantaina ja sitten lauantaina kokoan miun kesän leirin isoset grilli-iltamiin :) Palaamme astialle !
Toukokuun alussa olin isosena rovastikunnan lasten salibandyturnauksessa. Mie pidin tuota WII-pelihuonetta :)

Pitkän työharjoittelun jälkeen oltiin Anne-Marin kaa pullanaakkamummoja :3

Viime viikolla olin apuohjaajana kerholaisten retkipäivällä :)

Miun rakkaat: Kermis, Heino ja Joonas <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti