lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kevät keikkuen tulevi

Kevättä rinnassa

Siitä onkin aikaa, kun viimeksi päivittelin. On ollut niin paljon kaikenlaista, että ei ole oikein ollut aikaa päivitellä blogia eikä oikein oo tapahtunut mitään sellaista mistä jaksaisi kirjoitella.

Muutettiin tosiaan tuossa maaliskuun lopussa uuteen ihanaan rivariasuntoon, joka löydettiin LOASin (Lappeenrannan Opiskelija-asunnot) kautta. Aloitin työssäoppimisen maaliskuussa Skinnarilan eskarissa ja tulevana maanantaina starttaa viimeiset työharjoittelupäivät ja siihen päälle vielä viiden päivän näyttöviikko.

Työssäoppimassa on ollut ihan kivaa, mutta nuo koulun opettajat eivät hoida hommiaan ajoissa / kunnialla niin mein luokan oppilaat ovat saaneet ihan kivasti kärsiä siitä. Ihan kun ei riittäisi, että melkein puolet luokasta on sairastanut enemmän tai vähemmän tän harkan aikana. Miekin olin viime viikolla vain yhden päivän (maanantai) töissä ja sitten flunssa vei voiton.

Tän viikon oonkin jaksanut olla töissä ja kovasti nyt jännitän, kun maanantaina pitäisi jo vetää ensimmäinen aamupiiri lapsille. Ei se kovin vaikeaa ole, mutta jännittää silti :)

Tänään käveltiin Joonaksen kanssa keskustaan vuokraamaan leffailtaa varten Gravity. Sitten ostettiin leffaherkkuja kaupasta ja käytiin vielä herkkusuina ostamassa suklaakakkupalanen puoliksi Coffee Housesta <3
Nomskis nom nom ^_^
No mutta eipä tässä tämän kummempaa. Joku kerta voisin ottaa tästä mein uudesta kodista vähän kuvia sisältä ja ulkoa ja sitten laitella tänne :) Hyvää viikonloppua kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti