maanantai 18. heinäkuuta 2016

Kun auer muuntuu kasteeksi muuttuuko haave rakkaudeksi
Huh hei. Lauantaina tosiaan juhlittiin Sinin ja Jussin häitä. Olipahan ihana viettää päivä rakkauden ja rauhan keskellä, kun maailmalla tapahtuu kauheita asioita. Pääsimme myös ensimmäistä kertaa näkemään Ruokolahden kirkon, joka oli todella kaunis. En vaan tajunnut ottaa kuvaa ulkopuolelta, pisteet miulle.

Juhlat olivat tuossa melkein meidän naapurissa Tirilän työväentalolla ja voi juku. Mie luulin, ettei miusta enää oo bilettämään ni höpöhöpö. Neljästä neljään tuli juhlittua :D Saatiin uusia kavereita ja heti kutsu heille grillijuhliin parin viikon päähän. Tästä häissä onkin kyse; Lähdet kaverisi häihin, josta tunnet muutaman ihmisen ja päädyt loppuillasta toteamaan, että olipahan todellakin mietitty istumapaikat viimeisen päälle.

Kiitos vaan Hanne ja Pasi näin blogin välitykselläkin. Oli upeaa tutustua pariskuntaan, jolla on sama elämäntapa kuin meillä :D Nähdään sitten parin viikon päästä ja toivottavasti saadaan lisää uusia kavereita! :)

Rohkaisin myös itseni, kun menin kaikesta epäröimisestä huolimatta laulamaan ilman taustanauhaa Sinille ja Jussille Tenhin 'Lauluni sinulle' kappaleen. Piti vähän inprovisoida, kun unohdin sävelmän täysin päästäni kun aloin laulamaan, mutta jos Sini ja Jussi lukee tämän blogin ni tässä linkki kappaleeseen. Se on yksi miun ehdottomia suosikkeja <3

Tenhi - Lauluni Sinulle

Kun auer muuntuu katseeksi
Muuttuuko haave rakkaudeksi
Kun päivä kastaa kasvonsa veteen
Laulanko vain sinulle

Hyräili hongat
Kuiskaili purot
Lauloi metsä
Kesäillan hämärästä
Alla aaltojen
Päällä peltojen
Laulu kaikuu

Kuin tuuli lehdoissa hiivin haaveisiin
Kuten metsän tuuli on lauluni nimetön
Soi haapojen iltainen havina
Niin kuiskaten ne mieltäni halaavatKauniit nimikoidut paikat <3

Meillä lähti tää vähän lapasesta, kun puol papruu oli jo rastitettu  ennen kun juhlat kunnolla alkoivat :D

Onnee Sini ja Jussi terkuin Myö kaks <3 

Kaunis rouva Paukkala ja hänen upean kaunis hymynsä <3 

Tää oli ehdottomasti yks parhaista jutuista :D

Otin selfien, kun otin koneella selfien :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti