torstai 28. heinäkuuta 2016

Helsinki 27.7
Päästiin kuin päästiinkin tekemään Joonaksen kanssa yhteinen reissu. Päätimme käydä Korkeasaaressa, koska meistä ei kumpikaan ole siellä koskaan päässyt käymään. Kelit suosi kyllä aivan satasella. Ehkä jopa hieman liikaakin, oisi voinut olla muutaman asteen vähemmän lämpöä tai ainakin pilviä vähän enemmän. Nahkahan siinä kärähti, kun ei tajunnut laittaa aurinkovoidetta kun toki aateltiin et ei siellä niin pahasti porota. Tyhjästä päästä kärsii koko nahka?

Korkeasaaren reissun jälkeen, kun päästiin Kauppatorille miulle tuli hetken mielijohteesta päähäni et voisihan sitä siellä Suomenlinnassakin käydä kun en itse ole sielläkään käynyt mut Joonas on. Joonas kyllä otti heti idean vastaan ja ei muuta kuin lauttaliput automaatista ja kevyellä hölkällä ehdittiin vielä lautalle.

Oli niin ihana päivä ja ainakin tuli käveltyä. Ei nyt mitään askelmittaria ollut päällä, mutta Joonaksella oli välillä päällä tuo Pokemon Go ja jos siitä vähän laskemia tekee niin päästiin ainakin 15 kilsaan.

Yritin valita tähän nyt onnistuneimpia kuvia reissulta. Klikatkaa kuvat taas isommiksi :) Ja näitä on sit paljon, mut äää. Kuvia <3

Ps. Huomenna piknikille Maisan (Picture the world) kanssa <3

Näytin tältä kuulemma koko ajan Korkeasaaressa :D
Tärkein nähty <3 
Rakastetaan Joonaksen kanssa aavikkokettuja <3 


Hää on niin täydellinen <3Nää kaverit osas ottaa rennosti 8)


Oli siel tämmönenkin 8DDD <3 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti