sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Desucon Frostbite 2016
Fiiiiiiiuh. Olipahan viikonloppu. Vielä sai viimeiseen asti jännittää et miten käy päästäänkö coniin, kun molemmilla nousi torstaina kuume tuonne 38.6 paikkeille ja miulla vielä yölläkin käväisi kuume 39 asteessa. Koko yö sitten kuitenkin hikoiltiin ja miulla oli perjantaina normilämpö 36.5, mutta Joonaksella oli vielä aamusesta 38 astetta. Joonas kuitenkin urheasti halusi lähteä reissuun mukaan, kun sai buranan voimalla kuumeen laskemaan normilämpöön.

Perjantai oli vähän "WIUHWOUHTSUIP". Hotellille kamat, cossivermeet niskaan ja ei muuta kuin takaisin ulos, autolle ja auton nokka kohti Sibeliustaloa. Kaiken alkuhäsläyksenkin jälkeen pysyttiin kuitenkin Joonaksen kanssa jotakuinkin kasassa ja käytiin kuuntelemassa niin mahtava luento animen mustista lampaista ettei mitään järkeä. Iso pojot! Juuri tämänkaltaisia luennoitsijoita on mahtavaa käydä kuuntelemassa. Sie oot siellä omana itsenäsi, puhut siitä mistä sie tykkäät ja katsot tuleeko kukaan paikalle. Täydellinen huumori, täydellinen luento.

Sibeliustalo oli kyllä kaunis paikka :)

Aviopari vähän söpöili :3 

Jaaaa kävi juomassa tosi kalliit kaljat mut noh. Rahaa saa kai aina lisää? :D
Lauantaiaamu. Noh joo. Lauantain piti olla miun showpäivä eli kimallan kaikkien keskellä upeana Riaksena, mutta puolikuntoisena voitte uskoa että sitä sai yrittää. Eniten harmitti tuon oman rakkaan puolesta, kun Joonas oli tosi huonovointinen :( Joonas lähtikin sitten aikaisemmin hotellille ja mie jäin tyttöjen kaa hengaileen. Vedettiin Siskon kanssa DxD:n tunnari sekä Pokemonin suomitunnari desukaraokessa <3 Illalla mentiin iltabileisiin ja kebulan kautta hotellille.
Joonas. Mie toivon, että sie tiiät kuinka paljon mie siuta rakastan kun oot tuollainen taikuri ja jaksoit kipeänäkin tehdä miun peruukista todellakin Rias-tukan <3 Ps. Bongatkaa toki kaikki epäoleellinen tuolta :DD

Se on ihan pukeutumiskysymys, kun ulkona on -18 astetta pakkasta :D Onneks oli taksi.

Tää oli kyllä ihan mielenkiintoinen. Miksi oi miksi miuta kiehoo nippelitieto?

Noooo vähän otin selfieitä :3 

Amen! Kirkko animessa ja mangassa aiheesta oisi voinut pidempäänkin jutella.

MIRKA MITKÄ SIULLA ON TUOSSA RINTAKEHÄLLÄ? MITKÄ?


Miun piti muistuttaa itselleni, että olen naimisissa. Aaaa Reno <33 Fangirling overload <3 

Ja vielä Emmin kaa pääsin drinksuille! <3 
Sunnuntai. Oi sunnuntai. Aamu alkaa sillä, että huomaan läntänneeni herätyskellon pois päältä :D Herätys piti olla 8:30 mut katsoessani kelloa se oli 9:25 :D Hupsista. Aamupalaa nassuun, maskit naamaan ja ei muuta kuin kohti viimeistä conipäivän puolikasta. Miusta haluttiin ottaa kuvia ja mikäs siinä. Kotimatka sujui hyvin ja kokonaisuutena oikein jänskä viikonloppu. Kesällä sitten terveempänä toivottavasti?
Suruinen Suru oli söpö.

Saalis <3_<3 

KUN EN KESTÄ NIIN EN KESTÄ. MAAILMAN IHANIN DALEK <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti