keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Desucon Frostbite 2016 Cosplay

Tää oli se miun suurin pelko :D

Eli eli. Desucon Frostbite 2016. Elämäni ensimmäinen coni ja elämäni ensimmäiset cosplayt. Olenkin muistaakseni kirjoittanut tästä jo vähän aikaisemmin, mutta nyt tulee lopullinen päivitys. Asukokonaisuudet ovat nyt valmiit ja mie olen niihin todella, todella tyytyväinen.

Oon aina ihaillut cosplay-harrastajia ja kaiholla katsonut miten pluskokoisetkin näyttävät niin upeilta puvuissaan ja mie vaan itken nurkassa kun ei oo rahaa eikä taitoja tehdä pukuja itse. Olikin alusta alkaen selvä homma, että mie hankin itselleni valmiit puvut ja olin valmis niistä maksamaan. Rias Gremory cosplay-asun tilasin mittatilaustyönä Kiinasta ja sen kanssa oli kyllä isoimmat harmaat hiukset. Rahaa paloi, oli Postin lakkoa ja piti sitten loppujen lopuksi kuriirifirman kautta hankkia puku Kiinasta Suomeen. No se tietenkin jäi tulliin kiinni, koska summa ylitti 50 euroa (Pukuni maksoi postikuluineen 86 euroa) ja sitten piti vielä ne verotkin maksaa :D

Pelotti ihan älyttömästi, että mitä jos puku onkin ihan väärän kokoinen ja näytän siinä ihan makkaran kuoreen ahdetulta. Pelko oli turhaa sillä tämä puvun tekijä kyllä osasi lukea mitat oikein ja teki niin hienon puvun ettei mitään rajaa. Tilasin siis tällaisesta firmasta pukuni kuin Cosplayholic. Heillä on valmiita pukumalleja sivuillaan ja jokaisesta puvusta on saatavilla tämä mittatilauskoko ja noita pukumalleja on kyllä tosi kattava määrä. Kengät asuuni löysin Kontista.

Trisha Elricin mekon kanssa oli myös ongelmia. Ei vaan löytynyt mistään oikeanlaista mekkoa valmiina ja en halunnut alkaa taas tilailemaan ulkomailta mitään. Käännyinkin siis ystäväni Maisa O:n puoleen sillä hän on valmistunut pukuartesaaniksi ja lupasi tehdä mekon. Essun tilasin netistä ja korin löysin Kontista. BUM upea mekko, upea kokonaisuus!

Surun asu oli helpoin. Housut löytyi Citymarketista ja villapaita Kontista. Ihomaalin tilasin Buttericksista ja senkin laatu on testattu ja erittäin hyväksi havaittu!

Kaikki pukujeni peruukit tilasin Ebayn kautta. Niin ja te varmaan haluatte niitä kuvia? Ootte ne varmaan Facebookista bongannut mutta niille jotka ei miun facelistoilla ole ja muutenkin niin tässä olisi nyt paljon kuvia teille rakkahat seuraajat. Kaikki kuvat ovat Maisa Salon ottamia ja niitä ei käytetä ilman hänen siihen antamaa lupaa ettäs tiiätte sitten ^_^
Trisha Elric //Fullmetal Alchemist Brotherhood
Trisha Elric ja Van Hohenheim (puolisoni Joonas)
Rias Gremory ja Akeno Himejima (Ystäväni Sisko)

Rias ja Akeno


Rias Gremory /Highschool DxD
Rias Gremory /Highschool DxDSuru /Inside Out

Suru /Inside Out

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti