tiistai 3. marraskuuta 2015

Rohkeutta on voittaa itsensä

Vasemmalta oikealle: Trisha Elric (Fullmetal Alchemist), Rias Gremory (Highschool DxD) ja Suru (Inside Out)

Mie oon aina ollut ihan hulluna cosplayhin. Siis teini-ikäisestä alkaen, kun aloin katsomaan animea. Haaveilin aina siitä päivästä, kun pääsisin itse cossaamaan jotain hahmoa. Liian useasti se kariutui siihen, että ei ollut kavereita jotka olisivat halunneet cossata mitään. Viime vuosina se on kaatunut siihen, että olen pitänyt itseäni yksinkertaisesti liian lihavana ja rumana cosplayhin.

Olen niin kiitollinen, että miulla on sellainen ystävä kuin Sisko. Hää on cossanut ja käynyt useasti coneissa. En muista ihan tarkalleen mistä se lähti, kun yksi ilta (myönnän: hieman humalassa koska en uskalla puhua niin kamalan avoimesti ihan kaikesta ilman alkoholia. Juu tääkin voi tulla shokkina joillekkin) Siskon kanssa käytiin puhumaan asiasta. Muistaakseni heitin sitten ihan vitsillä, että "Okei mie cossaan Rias Gremorya, jos sie teet miun kaa yhteiscossin ja cossaat Riaksen parasta ystävää Akenoa." Hitto se hetki, kun Sisko kirjoittikin et "Okei!" O____O <- tais olla miun reaktio.

Mietin kyllä vielä seuraavana aamuna et mitähän tuli luvattua ja meinasin jo pyörtää puheeni, mutta jotenkin miun päässä vaan pyöri ajatus et mie en voi tehdä ohareita miun niin hyvälle ystävälle joka on aina ollut miun tukena ja tsempannut miuta eteenpäin. Sitten aloinkin etsimään netistä kuvia, että tekeekö yleisesti ottaen pluskokoiset cosseja ollenkaan ja niitähän löytyi. Sain lisää itseluottamusta.

Meinasi muuten usko loppua, kun tietenkin tää miun koko on sitten ongelmallinen kun en itse osaa ommella ja miun piti siis tilata puku valmiina. Sitten löytyi eräs nettiliike, joka tekee custom made asuja! Olin jo päättänyt, että maksimissaan mie käytän cosplay-asuun 100 euroa. Eilen laitoin Riaksen asun tilaukseen ja se tuli maksamaan 96 euroa postikuluineen. Siihen päälle sitten vielä Rias-peruukki joka maksoi postikuluineen 20 euroa.

Sitten tietenkin tämä coni johon osallistutaan on kolme päivää kestävä niin tarvitsin vielä kaksi muuta asua. Monet kaverit olivat sanoneet, että näytän ihan Inside Outin Surulta ^_^ No siinä onkin asu, joka on niin helppo tehdä. Peruukin tilasin eilen ja sen mukana tulee nuo silmälasitkin (hinta postikuluineen: 15e). Villapaidan löysin tänään 6 eurolla kirppikseltä ja tuommoiset siniset housut tulee maksamaan noin 15 euroa, kun ostaa Cittarista :D Trisha-cossiin päädyin siksi, että mietin yhteiscossia Joonaksen kanssa ja Trishan mies Van Hohenheim näyttää ihan Joonakselta :D Niin ja yksinkertainen puku, jonka toinen ihana ystäväni Maisa lupasi miulle ommella. Tähänkin tilasin peruukin eilen ja sen hinnaksi taisi postikuluineen tulla 13 euroa.

Niin et wupsiduu vaan sitä ollaan oikeasti vissiin tosissaan tän asian suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti