maanantai 30. marraskuuta 2015

No moikkamoi ahdistus eipä ollaan vähään aikaan nähty

Niin Mirka


Tekis mieli sanoa muutama valittu kirosana. Sanon kuitenkin ihan ensimmäiseksi, että juu eihän miulla tässä vielä mitään hätää pitäisi olla kun jotkut valmistuu jo nyt jouluna tai maaliskuussa ja miulla on vielä kesäkuuhun asti aikaa. Miun ahdistus johtuukin ihan samasta syystä varmaan kuin monilla muillakin ammattiin valmistuvilla eli se työpaikan saaminen.

Miulla tää ahdistus vaan lisääntyy sillä, että paikka olisi saatava pakosti Lappeenrannasta tai ainakin tästä lähialueilta. Miksi? No siksi, että Joonas valmistuu vasta 2017 ja mie en halua lähteä toiselle paikkakunnalle ilman murusta. Yhtenä oljenkortena laitoin jo viestiä Lappeenrannan yksityisille perhepäivähoitajille, että oisko sieltä mahdollisuutta saada töitä.

Sanotaan, että lähäreille kyllä töitä löytyy. Niin varmaan löytyykin, jos haluaa tehdä töitä vanhusten kanssa. Oon mie sitäkin miettinyt, että lähtisin opiskeleen vielä lasten- ja nuorten osaamisalan syksyllä mut silti pitäisi kesäksi töitä saada. Eikä kuitenkaan voi olla mitenkään varma, että edes pääsisi tuohon osaamisalaan. En todellakaan halua hakea toimeentulotukea kesäksi tai olla minkäänsortin tukirahoilla.

Niin ja ei miulle ei ole vaihtoehto tehdä keikkana vanhustyötä. Mie en kykene siihen työhön.Noh eipä siinä auta muu kuin vaan alkaa hakeen töitä ihan kaikkialta joten siirryn tästä mol.fi sivustolle tekeen hakemuksia. Hyvää viikon alkua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti