keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Sinähän selvisit hienosti

Rauhoitu nyt!, sanoi Nuuskamuikkunen ja jatkoi - Sinähän selvisit hienosti

Nuuskumuikkusta pitäisi aina kuunnella. Viime viikot ovat olleet todella vaikeita, mutta olenpahan niistä selvinnyt. Vaikka tuli jonkin verran poissaoloja niin olen ylpeä siitä, että kuitenkaan en ole luovuttanut. Etäviikot häämöttävät jo edessä päin ja vaikka saimmekin suuritöisen etätehtävän niin silti se on hyvin mielenkiintoinen ja taas pitää muistaa, että pitää tehdä parhaansa. Huippusuorituksiin ei ole pakko yltää, mutta jos yltää niin hyvä juttu.

Meillä oli eilen kihlajaisten vuosipäivä ja kolme vuotta pamahti mittariin. Miten se aika kuluukin niin nopeaa, kun tuntuu että vastahan myös ne sormukset hankittiin ja muutettiin yhteen. Hurjaa ajatella, että syksyllä olenkin sitten jo rouva Jurvanen ja ollaan oltu viisi vuotta yhdessä Joonaksen kanssa :) Rouva sana on niin kiva, että ihan pakko varmaan sanoa Joonakselle et miuta saa sitten kutsua rouvaksi :D

Kihlapäivän herkkuja <3

Tänään oli ihana päivä koulussa. Sain nukuttua hyvät yöunet ja ihan pirteänä jaksoin 6:45 nousta ylös :) Aamun tunnit olivat teoriaa leikkimisestä ja siitä miten se vaikuttaa lapsen kehitykseen. Saatiin jokainen tuoda kotoa joku lelu ja esitellä se muulle luokalle. Itse olin ottanut mukaan Sipin (Chibi-totoro) ja Joonaksen vanhan Krokon. Sipi pääsikin tutustumaan uusiin ihmisiin, kun luokkatoveri sai hänet lainaksi. Sen lisäksi meillä oli tänään luovilla tunneilla leikkejä ja toimintatuokioita. Päästiin piirtämään toistemme kasvoja "pala kerrallaan" eli jokainen piirsi vuorollaan paperiin esim korvan ja sitten annettiin lappu seuraavalla ja seuraava piirsi toisen korvan. Ai huikee tää miun kuva on ainakin melko näköinen (toisaalta onks miulla oikeesti tommonen nenä? XD). 
Siis oikeesti tää on mahtava XD

Sitten jokaiselle jaettiin kirjaimia ja näytettiin kuvia. Piti osata sanoa mikä asia/esine kuvassa oli ja sitten sai viedä oman kirjaimen paikalleen. Uusi leikki miulle ja pitää kyllä muistaa jälkikäteen tää leikki! 
Hienosti saatiin kirjaimet ja kuvat yhdistettyä :D

Sitten oli vielä muovailua, aasin hännän kiinnitystä, tuolileikkiä ja piirrettiin selkään kuvioita :) Kokonaisuudessaan kiva päivä. Kyllä taas jaksaa näiden voimalla kaksi viimeistä päivää ennen etäviikkoa :)
Sipi pääsi rekan kyytiin <3

Kaverikuva koulussa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti