maanantai 2. joulukuuta 2013

Tere!

Tallinnan risteily takana. Olipas ihana viikonloppu mukavien ihmisten seurassa. Perjantaina lähdin aamulla aikaseen Lappeenrannasta kohti Helsinkiä. Helsingissä kävin miun hyvän ystävän Sinin kanssa pizzalla ja sitten lähdinkin jo kaveriporukan kanssa takseilla kohti Länsisatamaa. Kahden tunnin jumittaminen laivalla ja sitten sokka irti ja kohti Tallinnan rientoja.

Käytiin perjantaina syömässä porukalla Beer Garden ravintolassa. Asiakaspalvelu oli hieman kehnoa, mutta oma ruoka-annokseni kun se vihdoin ja viimein saapui oli hintansa ja laatunsa puolesta oikein maukasta ja täyttävää. Käyn tosi harvoin ravintoloissa, joten päätin tilata jotain sellaista mitä on vaikea mokata eli kermaisaa kanapastaa.
Hotellihuoneemme postikortin kokoinen tv :D

Prince se siellä kauniisti meitä tuijotti

Kermainen kanapasta 6,80e

Perjantaina kierreltiin myös Tallinnan yöelämässä. En oikeastaan itse jaksanut bilettää kuin perjantaina, koska valvoin melkein aamu kuuteen / aamu seiskaan asti. Lauantaina käytiin Lauran kanssa Viru-keskuksessa ja sitten höntsäiltiin mein huoneessa ja muuten vaan oleiltiin. Porukalla otettiin taas illalla taksit ja mentiin syömään African Kithcheniin. Siellä oli palvelu kohdillaan ja tunnelma oli mukava. Ainoastaan meitä häiritsi yks kanalauma, joka laitettiin mein pöydän viereen.

Ruuaksi valitsin grillattua kanaa ja riisiä. Verrattuna Beer Gardenin kanapastaan olin hieman pettynyt tähän annokseen, koska se oli vähän kalliimpi ja ei niin maukas kuin pasta-annokseni.
Grillattua kanaa ja riisiä 7,80e

Valikoima erilaisia drinksuja. Vihreä drinkki oli nimeltään Somalia ja punainen oli Ghana
Lauantaina vietettiin ravintolan jälkeen aikaan Sannan, Nikon ja Mirannan kaa. Oltiin Lauran kaa kuitenkin niin väsyneitä että mentiin molemmat takaisin omaan huoneeseen puolen kahdentoista aikoihin. Juteltiin vielä huoneessa kaikenlaista ja sitten mentiin nukkumaan. Sunnuntaina käytiin sitten aamupalan jälkeen yhdessä panimoravintolassa istuskelemassa ja SuperAlkon kautta pakkaamaan ja kohti terminaalia. 

Kokonaisuudessaan ihana reissu, mutta kyllä oli mahtavaa palata takaisin kotiin. Varsinkin kun miun ihanat naiset Emmi ja Jenni tulivat miuta autolla hakemaan kotiin <3 Tuliaisena sain mahtavan yskän ja kurkkukivun, koska mein huoneessa oli sisäilmaongelmia. 

Tänään ollaan vaan hengailtu kotona ja miun helvetin sankari Annastiina kävi visiitillä. Lisäks saatiin ripustettua ulkovalot parvekkeelle! Nyt oottelen Joonasta ja ystävääni Kermistä meille ja sitten istutaan iltaa kolmistaan ja vähän juhlistetaan miun synttäreitä etukäteen. Saa nähä miten jaksan tän kurkkukipuni kanssa.
Lion-patukoita piti hamstrata

Synttärilahjaksi itselleni 70cl jekkupullo + kolme shottilasia 16,99e

Joulukuusen alla on mörrimirkan kolo

Kauhean taistelun takana, mutta saatiinpa Joonaksen kanssa parvekkeelle tänään jouluvalot!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti