keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Niityillä lunta~~

Niin se on vaan talvi tullut kunnolla tänne Lepraankin. Mie oon ollut Tallinnan reissusta lähtien lievästi kipeenä, mutta niinhän se menee että tunnollinen työntekijä sairastaa lomalla ja silloin kun on lopettamassa työt. Miulla siis alkoi maanantaina viimeinen viikko kirkolla työkokeilussa. Viime viikon perjantaina lähdettiin nuorten kanssa leireilemään ja vietettiin viikonloppu lumisessa Tuosassa.

Perjantaina pidettiin itsenäisyyspäivän vastaanotto johon jokainen oli pukeutunut jotenkin, mie ja miun ystävä Emmi oltiin turkulaiset imurikauppiaat Pentti ja Erno. Perjantai-illan kohokohtana katseltiin Edvin Laineen Tuntematon sotilas. Lauantaina oli reipas ulkoilupäivä sekä opeteltiin hiljentymään ulkona olevan hartauspolun avulla. Sunnuntaina oli kyllä äärettömän upeeta, kun kaikki ihanat leirin tytöt tulivat aamulla 7:30 aamupalan kera miuta herättämään - miulla oli siis sunnuntaina synttärit. Kyllä siinä vanhakin nuortui kummasti :)

Pentti ja Erno

Ulkoilu on kivaa?

Pitihän sitä itsestäänkin ottaa kuva

Lumiset puut Tuosassa

Labyrintti-hippaa

Isoskasa! 

Maanantaina jäin suosiolla kotiin, koska olin todella väsynyt. Tiistaina olikin sitten ihan normaalit kuviot töissä ja tänään kävin pitämässä jouluhartauden LAP-tuotteella yhdessä mein kanttorin kanssa. Huomenna on miun viimeinen virallinen työpäivä sillä perjantaina mennään työntekijäporukan kanssa syömään ja ensi viikolla miulla alkaa jo loma. Huomenna siis vietetään vähän joulujuhlaa ja miun läksiäisiä, joten toivottavasti saan vaikka jotain hyvää kuvamateriaalia aikaiseksi että saan tehtyä taas jonkun kivan blogipäivityksen :)
Miun ihana synttäriaamiainen <3

Hartauspolun harrasta tunnelmaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti