tiistai 3. tammikuuta 2017

Vuosi 2016 (Mukana PALJON kuvia)


Tammikuu
Vuosi 2016 oli mielenkiintoinen vuosi. Sain päätökseen opintoni ja sain ensimmäisen ammattini. Siinä oli toki tietenkin vielä muutama mutka, kun ensin piti valmistua jo keväällä mutta sairastuminen fyysisesti ja psyykkisesti estivät tämän. Onneksi ei ole koskaan mikään kiire mihinkään ja valmistuin sitten syksyllä.

Olin koko vuoden fyysisesti aktiivisempi kuin pitkään aikaan. Toukokuussa kävimme Joonaksen ja Jarin kanssa kiertämässä Kolvananuuron ja siitä miulle iski kipinä ja halu lähteä uudestaan luontoon patikoimaan, vaikka tuo pelkkä viiden kilometrin lenkki superhaastavassa ympäristössä otti koville niin tajusin et miusta on mihin vain. Sitten käytiinkin syksyllä Jarin kanssa kahdestaan viikonlopun pituisella vaelluksella ja se oli henkisesti ja fyysisesti raskas. Jari oli monta kertaa valmentanut miuta siihen, että muista treenata fyysisesti koska kyseessä on koko viikonlopun patikointi ja nukkumista ulkona. Luulin et olin valmistautunut hyvin, mutta kun vaellus alkoi ja rinkka alkoi ensimmäisen kerran painamaan selässä tajusin etten ollut.

Ensimmäisenä päivänä käveltiin n. 15 kilometriä ja se on pelkästään jo kova suoritus eka kertalaiselle. Miehän luulin et "Helppokulkuinen" tarkoittaa oikeasti et siellä ois ollut polkuja sun muuta, mutta jopa Jari sanoi et helppokulkuinen kokeneelle patikoitsijalle ehkäpä mut kyllä tuo aloittelijalle oli kova paikka. Kaikenlisäksi miulle ei jotenkin meinannut maistua ruoka, joten sekin vaikutti monella tapaa miun jaksamiseen. Toisena päivänä käveltiin sitten 25 kilometriä ja voitte uskoa sen fiiliksen kun illan hämärtyessä päästiin laavulle.

No mutta joo. Olen kirjoittanut tuosta vaelluksesta tosi paljon ja silti tuntuu, että sen merkitystä on vaikea selittää. Se oli miun omassa päässäni jopa isompi juttu kuin valmistuminen ammattiin.

Vuonna 2016 oli kahdet häät, joissa saimme Joonaksen kanssa olla paikalla. Oli ihana olla todistamassa, kun Sini ja Jussi saivat toisensa Heinäkuussa ja Sanni ja Miika saivat toisensa Elokuussa. Pääsin itse myös osallistumaan Sinin polttareihin, jotka olivat todellakin mahtavat. Oli hienoa olla mukana.

Vietin paljon aikaa ystävieni kanssa. Ystävät on miulle tärkeitä ja mie pidän heistä kiinni kynsin ja hampain. On ollut vaikeaa seurata vierestä, kun muutamille ystävilleni vuosi 2016 oli todella vaikea. Olen aina iloinen, jos saan luotua vielä paremman ja tiiviimmän suhteen jonkun ystäväni kanssa ja tänä vuonna se oli luottovalokuvaajani Maisa. Meillä oli vuoden 2016 aikana monta upeaa hetkeä niin valokuvaamisen kuin illanviettojenkin osalta. Mie oon niin superonnellinen, että olen saanut noin upeen ystävän.

Vuoden alussa oltiin Frostbitessa tärkeiden ihmisten kanssa. Olen ikuisesti kiitollinen Siskolle, että hää sai miut lähtemään mukaan ja vielä tekemään kolme cossia. Huh.

Aloitin syksyllä käymään kuntosalilla ja vaikka en siellä niin aktiivisesti ole pystynyt käymään niin olen tehnyt sitten kotona lihaskuntojuttuja. Edelleenkin on ylipainoa, mutta miulla on hyvä olla. En inhoa itseäni.

Vuoteen 2017 lähden odottavaisin mielin. Tsemppaan Joonasta opiskelujen keskellä parhaani mukaan, yritän saada töitä ja suoritan kokemusasiantuntija-koulutuksen loppuun. Haen keväällä opiskelemaan Tampereelle ja muutamme syksyllä Tampereelle Joonaksen ja Marskin kanssa. Hei hei Lappeenranta, tänä vuonna alkaa uusi luku mein elämässä :)


Tammikuu

Kuva kertoo kaiken <3
Maisa-muru <3


Näähän on bileet? 


Maskeerauskin jopa onnistui :D


EXTERMINATE!

Helmikuu

Ystävänpäivädrinksut <3

Meidän kauniit vessaselfiet :D

Lauraaaaa <3 

Päästiin jopa perille asti mein kanttikseen :D 

Aaaaa pelmeneitä <3

Maaliskuu

Antti Tuiskun keikka <3 

Maisan kanssa tietty <3 Pakkohan se oli käydä halvoilla keikan jälkeen :D

Laura tuli Maaliskuussa visiitille <3 

Käytiin Mäntylän sairaalalla kuvaamassa pariin kertaan

Mäntylän sorkilla tuuli

Saatiin Emmikin mukaan 8D <3 

Jarikin kävi visitoimassa <3 

Hexvesselin keikka Helsingissä kera Annastiinan, Wilman ja Joonaksen <3 

Käytiin selvittämässä murhamysteeriä. Joonas ja Tiia pääsi ulos juuri kun murhaaja astu sisälle, mut mie ja Sisko mentiin vissiin murhaajaa vastaan :"D

Nämä ihanat <3 

Sie oot just hyvä :)
Huhtikuu

Kevätkuvaukset Maisan kanssa <3


Ja taas juhlittiin Wappua :D
Toukokuu

Film Noir-kuvaukset <3

Kari-enon hautajaiset </3 :'(


Kolvananuuron valloitus

Etsi kuvasta Jari

<3

Nautin rantakeleistä

Saimaa <3 
Kesäkuu

Kuohujuomaa polttareissa

Hyvinhän se meni :P


Miun tatska <3
Heinäkuu

Helsingin reissu <3

Tästä piknikistä puhutaan vielä pitkään :D

<3
Tää ihana nainen <3

Reean kanssa käytiin vähän raitilla <3 

Enkelikuvaukset <3 

Pariskunta Paukkala <3 
Elokuu

Siskon synttärit <3

Jäätävänmakuinen drinksu satamassa :D

Pukeudun sitten oman hahmoni mukaan Sannin ja Miikan häihin

Ihana hääpari <3 

Näiden kaa meni reissu hyvin :D
Syyskuu

Onneksi on näitä kollaaseja

Koska tältä reissulta tulis tosi paljon kuvia

Myö kaks hulluu Salon pentua <3 

Jalat kiittivät tästä asennosta :D

Minun veli <3 
Lokakuu

<3 Sie teit sen <3 

Mitä mie tän kukan kaa teen? 

pus <3 

CAKE PLEASE!
Marraskuu

Heinävaaran reissu näiden rakkaiden kaa <3 

Kaunista oli <3 

Pyhäinpäivä-kuva

Illuminatiakin osattiin melkein pelata!
Joulukuu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti