keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Random stuff

Kukon kautta kotiin!On ollut kaikenlaista, mutta ei sitten oikein mitään erikoista. Otsikkoa oli vaikea keksiä. Kevään työssäoppiminen Kimpisen yläkoulun pienryhmässä alkaa olla pikku hiljaa ohitse ja olen tähänkin TOP-paikkaan ollut hyvin tyytyväinen :)

Joonaksen kanssa ollaan nyt viime aikoina käyty tosi paljon kävelyllä keskustassa ja yhtenä päivänä kävelyreitti vei Toteemiin laulamaan karaokea ja sitten Kukon kautta kotiin. Tehtiin iltapalaksi vetyjä, joihin jopa löydettiin ainekset Siwasta. Saatettiin aiheuttaa pahennusta, pyydämme anteeksi... Not! :D

Käytiin myös kuvailemassa uusia kuvia Maisan kanssa ja saatiin Joonaskin mukaan. Kuvien teemana oli Film Noir ja hienoja kuvia saatiin. 

Öö mitäs muuta. Ainiin. Kolmen viikon verran pyrkinyt joka päivä käveleen 10 000 askelta päivässä. Lähestulkoon jokaisena päivänä se on toteutunut, mutta tänään tuli kyllä tehtyä semmoiset lukemat et voi oikeasti olla jo tosi ylpeä itsestään. 14,59km, 18120 askelta. Ihan mukava :)

Semmoinen tassuttelu :)

Kuukausi enää niin tulee vuosi täyteen savutonta elämää. Hyvä mie! Se myös tarkoittaa sitä, että pääsin varaamaan tatuointiajan ja sehän on 17.6.2016 ja Sami Karvinen tekee tatskan niinku hää on tehnyt tän miun toisenkin tatskan. 

Huomenna lähden yhden yön leirille tuon mein pienryhmän kanssa. Ensi viikolla lähdetään Helsinkiin päiväreissulle ja mie pääsen hitto soikoon sinne Heurekaan minne oon aina halunnut :D

Tässä pari kuvaa kun kävin kävelyllä lähimetsässä :)
Sitten ne Maisan ottamat kuvat olkaa hyvät: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti