keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Viisi viikkoa pelkkää täydellisyyttä

<3

Niin se vain aika kului niin nopeasti sillä enää vain kaksi päivää jäljellä upeiden JOPOlaisten kanssa. Miun on vaikea kuvailla miten hienot viisi viikkoa miulla on ollut ja miten paljon omasta mielestäni (okei ja myös kollegoiden) lisäämään ammattitaitoani nuorten parissa. Alkuunhan olin kuullut jos jonkinlaisia kauhutarinoita näistä JOPOlaisista, mutta jo heti ensimmäisellä viikolla huomasin ettei kyse ollut näistä nuorista vaan joistain aikaisemmista oppilaista.

Viiteen viikkoon mahtui toki kaikenlaista, mutta vain yhtenä päivänä olen ollut tosi väsynyt. Olen lähtenyt joka päivä innolla työmaalleni. Olen myös jokaisena päivänä voinut todeta tekeväni todellakin juuri sellaista työtä, josta nautin. Miullahan on toki kokemusta nuorisotyöstä niin seurakunnan kuin koulunkin puolelta ja sen takia toki miulla oli melkoisen pehmeä lasku tähän työhön.

Ei meillä oteta elämää turhan vakavasti :D

Nuoria kuvailisin lyhyesti ihan vain sillä tavoin, että ihania murmeleita jokainen. Kaikilla on toki välillä tosi huonoja päiviä, mutta yksikään noista nuorista ei ole sellainen joka ansaitsisi jäädä vaille huomiota. Toivon koko sydämestäni, että jokainen näistä nuorista löytää suunnan elämälleen ja pääsee joskus tekemään vaikka sitten niitä "oikeita töitä". Sanoin eilen nuorille etten tulevaisuudessa halua nähdä heistä yhtäkään asiakkaanani, kun miusta tulee mielenterveys-ja päihdetyöntekijä. 

Kahvimukinikin sen jo kertoi "THE BOSS" :D Hahaa valitsin tuon sattumalta ekana päivänä ja kollegat ovat sanoneet et sopii miulle niin hyvin :D
Työyhteisö: U_P_E_A ! Halirutistus ja kaikkea muuta hienoa! Se riittää vallan hyvin :3

Ensi viikolla alkaakin sitten osaamisalaopinnot ja miullahan se tarkoittaa sitä, että aloitan siis mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalan. Innolla sitä odottaen <3 Lopuksi vielä kuva, joka miusta tiivistää kaiken tältä viideltä viikolta:
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti