perjantai 8. marraskuuta 2013

Jotain miusta ja tästä blogista

Vihdoin ja viimein se tapahtuu, mie yritän tehdä blogia ja yritän kovasti myös pitää sen elossa. Aloitetaan vaikka vastaamalla muutamiin tosi fiksuihin kysymyksiin.

Mikä on ilahduttanut sinua tänään? Terapia ja se, että vihdoin ja viimein tuntuu et mie oon pääsemässä johonkin järkevään kohtaan elämässäni. Lisänä tietenkin aivan mahtava ilta kirkolla <3


Mitä sellaista teit eilen, mitä et aio tehdä tänään? No kello on nyt jo perjantain puolella joten vastataan, että en aio olla kirkolla.


Kenen seurassa viimeksi kävelit & missä? Keskiviikkona mein nuorisotyönohjaajan kanssa pitsalle :)


 Mikä oli vuoden 2012 kohokohta? Se kun päästiin Nuorten taidepajan kanssa esittämään Medeia Lappeenrannan kaupunginteatterissa!
 
Mitä piirrettä arvostat muissa ihmisissä? Itsenäisyys, huumorintaju ja oikea asenne.


 Mikä on lempipiirteesi itsessäsi? Ihmisläheisyys


Jos sinun pitäisi vaihtaa radikaalista tukkatyyliäsi, millainen uusi tyyli olisi? Kalju ! :D


Oletko menettänyt läheisiä ihmisiä? Ketä? Muutaman rakkaan ystäväni.


Miten vietät vapaa-aikasi? Joonaksen ja ystävien kanssa. Yleisesti ottaen höntsäämällä.


Ketä ei-julkisuuden henkilöä ihailet? Äiti/Isä on liian mainstream joten vastaan anoppini


Mitä tv-sarjoja seuraat? Big bang theory, Doctor Who ja Game of thrones

Onko sinulla tatuointeja? Jos on, niin mikä on sen/niiden tarina(t)? Oikeassa ranteessani on rikkonainen käsipeli. Peili on suoraan kopioitu pelistä Masquerade of Vampires. Siinä pelissä on sellainen vampyyriklaani kuin Malkavian joiden tunnus on tuo rikkonainen peili. Malkavianejen hulluus rikkoo peilin joten kun muut vampyyrit katsovat peileihin heidän peilikuvaansa ei vain näy mutta näiden tovereiden hulluus vielä rikkoo sen. Se on muisto menneisyydestäni muistuttamassa miuta siitä kuka pohjimmiltani olen

Malkavian - tatuointini
Tässä nyt jotain miusta. Blogin tarkoitus on kertoa miun elämästä jotain ja sitä mitä mie koen. Älkää odottako hirveän usein näistä postauksia, koska miulla on paha tapa unohtaa näiden blogien olemassaolo :D Seuraavalla kerralla kerron henkilökohtaisella tasolla itsestäni. Sitä odottellessa, heipsan ! 1 kommentti: